Ема Радукану се радва на огромна популярност, след като се

...
Ема Радукану се радва на огромна популярност, след като се
Коментари Харесай

Зловещо: 35-годишен мъж следи Ема Радукану от месеци и стои пред нейния дом

Ема Радукану се радва на голяма известност, откакто се трансформира в първата тенисистка спечелила купа от Големия шлем, тръгвайки от квалификациите. Това донесе на британката сериозна популярност и тя единствено за няколко седмици си завоюва звезден статут в тенис обществеността и се снабди с един куп рекламни контракти. Тийнейджърката обаче рано е трябвало да се конфликта и с негативиите, които търпят обществените персони, съдейки по последните събития свързани с нея.

Преди няколко дни се разбра, че 35-годишен мъж следва компактно по петите тенисистката и нарушава съществено нейното персонално пространство. Става въпрос за 35-годишния Амрит Мугар, който за последно е работил като разносвач за Amazon. Въпросният човек е научил адреса на Радукану и на цели три пъти го е посещавал, като е оставял бележки, цветя и даже коледна декорация. Мугар стига още по-далеч при една от визитите си и отмъква обувка от верандата на къщата, която обаче се оказва благосъстоятелност на бащата на Ема.

Родителят обаче разпознава нарушителя на реда и го наблюдава с колата си, с цел да алармира в полицията и скоро се стига до арест. Самият Амрит признава, че просто е желал сувенир от обичаната си тенисистка, само че това наподобява не е било задоволително да го оневини пред съда, въпреки че до присъда не се е стигнало и на него просто му е било неразрешено да се приближава повече до фамилията на британката.

Шампионката от US Open пък признава, че случилото се я е направило мощно тревожна и е изпитвала голям боязън да излиза сама от у дома. Тя също по този начин изрази подготвеност да се реалокира в нова къща, където защитата е на по-добро равнище, тъй като се тормози от вероятно завръщане на Мугар.

Emma Raducanu: Man found guilty of stalking British number one
— Amit Sharma (@amitsharmalie)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР