Ема Радукану през вчерашния ден стартира кампанията си на турнира

...
Ема Радукану през вчерашния ден стартира кампанията си на турнира
Коментари Харесай

Щутгарт: Радукану с нова победа на клей и ще срещне Швьонтек на 1/4-финалите!

Ема Радукану през вчерашния ден започва акцията си на шампионата в Щутгарт, който се явява неин първи на клей, като записа триумф в поредни сетове. Победата води младата британка до мач против Тамара Корпач от втори кръг на конкуренцията в един от последните дуели за днешния ден.

Шампионката от US Open сподели две лица в играта си по време на срещата, като по-високата резултатност на начален удар се оказа от основно значение и международната номер 12 се поздрави с успеха след 6:0 1:6 6:2. Във етапа на четвъртфиналите за Радукану следва да срещне най-силната тенисистка сега - Ига Швьонтек.

Британката изигра ослепителен първи сет, на който би завидял всеки тенисист, като съумя да наложи безспорната си доминация във всеки аспект на корта и закономерно с,,геврек " след едвам 24 минути игра победи в откриващата част.

Корпач се възползва от спада в играта на именитата си съперничка, като не изчака втора покана и осъществя ранен пробив. Домакинската представителка резервира успокоение в сервис гейма си, отразявайки брейкбол, преди с втори пробив да,,убие " интригата, с което изравни резултата в обособените елементи.

Световната номер 12 започва решителния сет привидно абстрахирана от позволените неточности, като си завоюва ранен брейк, с който се приближи до успеха. Подемът в представянето на Радукану продължи и с нов пробив в шестия гейм постави точка на разногласието, с цел да стигне до крайния триумф в конфликта.

Into the quarters of her first professional tournament on clay
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР