Елвис Пресли умира от сърдечен удар през август 1977 година,

...
Елвис Пресли умира от сърдечен удар през август 1977 година,
Коментари Харесай

Лекар: Елвис е жив, лекувах го след смъртта му

Елвис Пресли умира от сърдечен удар през август 1977 година, само че конспиролозите постоянно слагат този факт под подозрение. Честите появи на Краля след гибелта му, както и "потящият " му се мъртвец, а също и "грешката " в надгробната му плоча - всичко това се употребява от тях, с цел да поддържат теорията си, че именитият артист към момента е жив, написа в. "Дейли остарял ".
Сега, в навечерието на 42-та годишнина от кончината му, ново изказване се появи. То е от доктор, който твърди, че е лекувал изпълнителя на Hound Dog през 1997.

Психиатърът Доналд Хинтън споделя пред "Фокс Нюз " в придобило популярност едвам тези дни видео, че Кралят е бил един от неговите пациенти.

"Никога не церя някой, преди да го видя очи в очи. Това беше в действителност Елвис Пресли. Без никакво подозрение. Той сподели: Докторе, бях доста болен. Случваха се доста неща и аз усещах, че в случай че не избягам, безусловно щях да умра до година ", споделя лекарят.



Хинтън споделя още, че Елвис е уведомил мениджъра си Томас Паркър за проекта си да фалшифицира гибелта си и да изчезне от светлините на прожекторите.

По думите му, мениджърът е оказал помощ на Елвис да осъществя проекта си, с цел да изкара още повече пари от гибелта му.

Д-р Хинтън е сертифициран психиатър, подготвен да лекува заболели с душевен проблеми, като меланхолия, неспокойствие, наркомании и шизофрения.

По думите на лекаря, Елвис е бил негов пациент в течение на 5 години и половина. Интервюто лекарят дава през 2002 година.

Той даже е издал книга, в която твърди, че е написана дружно с Елвис. Книгата се състои от писа, за които се твърди, че са написани персонално от Краля.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР