Елвис Пресли е "присъствал" на свое собствено бдение в имението

...
Елвис Пресли е "присъствал" на свое собствено бдение в имението
Коментари Харесай

Шок: Елвис Пресли е посетил "Грейсленд" с мъртвия си брат ВИДЕО

Елвис Пресли е "присъствал " на свое лично бдение в имението си "Грейсленд " по-рано тази седмица дружно с мъртвия си брат. Това настояват конспиролози.

Певецът легенда бе открит мъртъв на пода в банята си на 16 август 1977 година. Според специалистите тогава, Кралят е умрял в резултат на сърдечен удар.

Лекар: Елвис е жив, лекувах го след гибелта му ВИДЕО
Конспиролози обаче от доста време слагат под подозрение формалната информация за кончината на Краля, сочейки към фотография на натрупа му, както и няколко "инцидента ", в границите на които той е бил забелязван.

Съмненията, че Елвис е към момента жив се ускориха с още веднъж, откакто той бе записан от камера в Грейсленд единствено преди няколко дни.

Стотици почитатели на Краля на рокендрола се събраха в имението му в щата Тенеси, с цел да почетат паметта му на връх 42-та годишнина от гибелта му.



Междувременно известна тайна страница във Facebook, отдадена на Елвис, уточни мистериозна фигура, която се е виждала по време на живото предаване от бдението.

Страницата твърди, че въпросният човек много наподобява на Пресли.

Елвис Пресли е инсценирал гибелта си? Изплуваха мистериозни записи за фамилията му, които повдигат доста въпроси

Моменти преди началото на бдението камера, позиционирана над тълпата, снима мъж с бели коси в алена риза да върви зад тълпата.

Секунди по-късно водещият Арго се качва на сцената, а различен мъж с шапка и синя риза минава зад него и изчезва от погледа на камерата.



Часове по-късно, тайната страница във Facebook "Доказателства, че Елвис Пресли е жив " разгласява фрагменти с мъжа.

Админът написа под тях: "Забележете мъжа в синята риза, който върви зад Арго по време на бдението. Също забележете мъжа в алената риза, който върви от ляво на дясно на подиума ".

"Жалко, че не можех да се приближа до тях и да видя лицата им. Възможно е това да са Елвис и брат му ", написа още той.

Без да споделя името му, създателят може да е имал поради Джеси Арън Пресли - братът на Елвис, който, съгласно формалната информация, е умрял малко след раждането си.

Джеси постоянно взе участие в конспирации към известния си брат, като Лекар твърди, че самият Елвис е употребявал името на брат си, с цел да напише дружно с него книга.
Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР