Елвира от „Ергенът“ е готова да монетизира загубата на девствеността

...
Елвира от „Ергенът“ е готова да монетизира загубата на девствеността
Коментари Харесай

Елвира ще вади пари от загубата на девствеността си

Елвира от „ Ергенът “ е подготвена да монетизира загубата на девствеността си, откакто дълго време си я развяваше в народен ефир.

„ Макар светът непрекъснато да търпи промени, считам, че към момента има хора, които споделят моите визии, ето за какво не изгубих вярата, че ще открия индивида за мен. Ние с него се запознахме не доста преди предаването и поддържахме другарски взаимоотношения. Влизайки в шоуто, той ме поддържа. Излизайки от него обаче, мислех, че ме е не запомнил, тъй като въпреки всичко прекарах един месец във формата и то без достъп до телефона си. Само че когато най-сетне взех устройството си в ръце и го включих, получих от него безчет известия. Оказа се, че този човек ми е писал всеки ден, в продължение на 30 дни, обяснявайки ми по какъв начин прекарва времето си “, описа Елвира.

„ Това бе голям жест, показващ ми, че той в действителност държи на мен. Прибирайки се в България, незабавно му се обадих и се видяхме. Говорихме доста, като обсъдихме всичко и най-после взехме решение да пробваме да бъдем дружно, за което въобще не скърбя. За мен той е индивидът – обичам го, държа на него, а също така се разбираме и към този момент вършим проекти да заживеем дружно “, добавя в изявление за life.dir.bg Елвира.

„ Вече се срещнах със фамилията му, като дори прекарах с тях няколко празника, споделяйки в действителност значими моменти с тях. Това в действителност ми сподели сериозните му планове към мен. Убедена съм, че той вижда в мен повече от това, което демонстрирам на повърхността “, акцентира още тя.

И не стопира да го хвали. „ Той е доста виновен и проведен човек, който ме поддържа във всеки един миг, въпреки да му е мъчно да ме гледа с Виктор по малкия екран или да вижда, че ставам обект на одумване в разнообразни медии. Въпреки това обаче е зад тила ми “, безапелационна е Елвира.

Риалити героинята отхвърля да разкрие повече за загубата на „ розата “ си. „ В момента работя над втората си книга, която e за живота ми, тъй че в нея ще написа в детайли по кое време и по какъв начин са се случили нещата “, дава отговор вулгарно тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР