Елтън Джон влезе в Ордена на кавалерите на честта. Отличието,

...
Елтън Джон влезе в Ордена на кавалерите на честта. Отличието,
Коментари Харесай

Елтън Джон влезе в Ордена на кавалерите на честта

Елтън Джон влезе в " Ордена на кавалерите на достойнството ". Отличието, което е най-високото, давано от Елизабет Втора, му бе връчено персонално от принц Чарлз на тържествена гала в двореца Уиндзор.

Наградата, която 74-годишният реализатор получи, се присъжда на британци с огромен принос към изкуството, науката, медицината или държавното управление.

" Невероятна чест да стана член на " Ордена на кавалерите на достойнството " през днешния ден, в символ на самопризнание за моите заслуги към музиката и битката за преустановяване на СПИН посредством фондацията ", написа известният музикант в профилите си в обществените мрежи.

Там той показа фотоси от награждаването и благодари на принца на Уелс за признанието и поддръжката. На фрагментите се вижда и Дейвид Фърниш - половинката на артиста, който също е участвал на паметния миг.
свързани новини5164на 28.10.2021
В ордена не могат да членуват повече от 65 души по едно и също време, отбелязва списание " Пийпъл " и показва, че в групата на рок звездата са още Стивън Хокинг, Пол Макартни и Маги Смит, написа " Труд ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР