Елтън Джон отложи прощалното си турне Yellow Brick Road в

...
Елтън Джон отложи прощалното си турне Yellow Brick Road в
Коментари Харесай

Елтън Джон отлага прощалното си турне заради операция на тазобедрената става

Елтън Джон отсрочи прощалното си турне Yellow Brick Road в Европа и Англия за 2023 година, защото чака интервенция на тазобедрената става след „ несръчно рухване “, написа " ".

74-годишният реализатор показа новината в Инстаграм профила си, където в детайли разказва своята „ огромна горест “, преди да изясни: „ Паднах несръчно на твърда повърхнина и от този момент изпитвам забележителна болежка и дискомфорт в бедрото “.

„ С огромна горест и тежест в сърце съм заставен да анулира датите за 2021 година на моето прощално турне Yellow Brick Road в Европа и Англия за 2023 година “, споделя Елтън Джон, като разяснява, че случаят се е случил в края на лятната му отмора.

„ Въпреки интензивното физиотерапевтично и профилирано лекуване, болката продължава да се утежнява и води до увеличение на компликациите при придвижване “, написа артистът.

„ Посъветваха ме да направя интервенция допустимо най-скоро, с цел да се върна в цялостна форма и да се уверя, че няма да има дълготрайни затруднения ", добавя той.

Вижте повече за Елтън Джон в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР