Елтън Джон отложи европейските концерти от световното си турне за

...
Елтън Джон отложи европейските концерти от световното си турне за
Коментари Харесай

Оперират Елтън Джон, турнето му се отлага

Елтън Джон отсрочи европейските концерти от международното си турне за 2023 година, с цел да може да се подложи на интервенция на бедрото.

Певецът, който е на 74 години, имаше планувани музикални изяви във Англия и Европа като част от турнето Farewell Yellow Brick Road, което трябваше да продължи с концерти в Съединени американски щати през 2022 година

В края на лятото обаче той паднал на твърда повърхнина, поради което изпитвал мощни болки. В изказване, публикувано в четвъртък, Елтън Джон посочи, че " без значение от интензивната физиотерапия и профилирано лекуване, болката продължава да се утежнява и води до от ден на ден компликации при напредване. Посъветваха ме допустимо най-бързо да се подложа на интервенция, с цел да се върна изцяло във форма и с цел да се подсигурява, че няма да има дълготрайни затруднения ".

Звездата даде обещание на феновете си, че идната година концертите ще се възобновят и той ще направи всичко по силите си " чакането да си е коствало ", предава Българска телеграфна агенция. Джон възнамерява да стартира американската част от турнето си през януари 2022 година в Ню Орлиънс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР