Елтън Джон определено се гордее с Рокетмен, защото най-после излезе

...
Елтън Джон определено се гордее с Рокетмен, защото най-после излезе
Коментари Харесай

Забраниха Рокетмен в Самоа

Елтън Джон несъмнено се гордее с " Рокетмен " , тъй като най-сетне излезе филм, който наблюдава огромния му пробив. Феновете на музиканта също реагират сносно на видяното.

Изрязват гей подиуми от " Рокетмен "

В Русия не всичко е разрешено

Вече обаче стана въпрос за това, че в Русия ще бъдат изрязани някои подиуми от кино лентата. Елтън Джон и основателите на " Рокетмен ", несъмнено, показаха разочарованието си от този факт, само че няма и какво да създадат.

Проблемите пред кино лентата обаче още не са завършили. В островната страна Самоа са забранили напълно прожектирането на " Рокетмен ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rocketman (@rocketmanmovie) на Май 30, 2019 в 3:57 PDT

Причината е, че в него има подиуми, които разкриват хомосексуалната ориентировка на Елтън Джон. Според Лийтиуа Фаауй (Leiataua Faaui), който дава отговор за цензурата Самоа, " Рокетмен " е в прорез с християнските вярвания. Той добавя, че не е добре филмът да бъде гледан от всеобщата аудитория, тъй като нарушава закона срещу еднополовите бракове. написа Entertainment Weekly.

Изрязват гей подиуми от " Бохемска рапсодия "

Китайските управляващи не са съгласни с всичко

Според данни на Associated Press, 97% от популацията на Самоа е формирано от християни. Толкова са вярващи, че през 2013 година беше признат закон, забраняващ содомията (сексуален акт, друг от вагиналния секс).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР