Елтън Джон обяви създаването на нов фонд за спешни случаи

...
Елтън Джон обяви създаването на нов фонд за спешни случаи
Коментари Харесай

Елтън Джон създава фонд за спешни случаи за заразени с ХИВ

Елтън Джон разгласи основаването на нов фонд за незабавни случаи за инфектирани с ХИВ пациенти в подтекста на пандемията от ковид, оповестява NME.
Фондацията е основана въз основата на нестопанска организация „ Elton John Aids Foundation “. Вече се вършат оферти за хрумвания и ефикасни решения, които биха могли да оказват помощ на хора с ХИВ, които са изложени на по-висок риск от заразяване с COVID-19.
Музикантът разгласи самодейността си в Twitter, като добави, че се надява сътрудниците на Фондация „ Елтън Джон Аидс “ „ да съумеят да устоят на провокациите на COVID-19 и да се грижат за най-уязвимите пациенти по света “.
Във видео, оповестено в Туитър, изпълнителят съобщи: " Почти тридесет години моята фондация оказва помощ на хора с ХИВ. В подтекста на пандемията от ковид също сме длъжни да създадем това. "

Today we’re launching a new #COVID19 Emergency Fund that can protect the people we have always sought to serve through #HIV care, treatment and prevention, as well as mitigating the damage that COVID-19 can do.https://t.co/oQ8NJTJFFf pic.twitter.com/q68rTWAQaA
— Elton John AIDS Fdn (@ejaf) April 4, 2020
„ Разпространението на медикаменти, тестване, превантивни ограничения - в този момент тези елементарни процедури срещнат компликации и фондът ще помогне на нашите сътрудници да се приготвят за новите провокации на пандемията и дейно да се оправят с предварителната защита и лекуването “, добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР