Елтън Джон обяви британска част от прощалното си турне и

...
Елтън Джон обяви британска част от прощалното си турне и
Коментари Харесай

​Елтън Джон тръгва на прощално турне във Великобритания през 2020 г.

Елтън Джон разгласи английска част от прощалното си турне и увери, че идните концерти на родна земя ще са доста прочувствени както за самия него, по този начин и за почитателите, заяви Контактмюзик.

 © Българска телеграфна агенция
Изпълнителят на шлагера " Rocket Man " ще изнесе концерти във Англия през 2020 година в границите на прощалното си турне.

" То ще ме води до места, които означаваха доста за мен през последните 50 години - сподели 71-годишният артист и композитор. - Британските концерти обаче ще са специфични. Англия е моят дом. Да чествам някои от невероятните мигове, които съм претърпял дружно с английските почитатели, ще е отлично. Тези концерти на родна земя ще са прочувствени и доста занимателни. "

Новообявената английска част от турнето му включва шоута в Лондон, Бирмингам, Ливърпул, Манчестър, Абърдийн, Глазгоу и Лийдс, до момента в който по-рано сър Елтън Джон удостовери, че ще изнесе концерти в Хоув и Кардиф през юни 2019 година
 Елтън Джон приключва концертните си турнета по света Елтън Джон приключва концертните си турнета по света
Елтън Джон ще приключи концертните си турнета след близо 50 години театрална активност, заяви „ Дейли мирър “. Според изданието, 70-годишният музикант спи...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР