Елтън Джон никога не се е притеснявал от близки срещи

...
Елтън Джон никога не се е притеснявал от близки срещи
Коментари Харесай

Елтън Джон напсува брутално фен на сцената и си излезе насред песента

Елтън Джон в никакъв случай не се е тормозил от близки срещи с почитатели. По време на осъществяванията си в Лас Вегас той постоянно кани някой от публиката на сцената да пее дружно с него. Последният път, обаче, нещата се получили много грозно, оповестява „ Индипендънт “.

Докато изпълнявал един от шлагерите си – “Saturday Night's Alright”, сър Елтън както постоянно поканил няколко от да седнат до него на пианото.

Един от тях, обаче, изнервил изключително доста английската звезда. Той непрекъснато се опитвал да допре както сър Елтън, по този начин и пианото му.

Музикантът се вбесил и споделил на наглеца „ да върви на майната си “ ( “f**k off”), след което прекъснал осъществяването си по средата и изхвърчал от сцената.



Групата траяла да свири до момента в който тълпата се махнала от сцената, а нарушителят бил изведен от защитата.

„ Без повече излиза на сцената по време на “Saturday Night”, вие пре**ахте всичко “, декларирал Елтън, когато се върнал на сцената. След което траял с осъществяване на песента от „ Цар Лъв “ “The Circle of Life”.

Един от посетителите описа по-късно пред кореспонденти: „ По време на “Saturday Night” изкараха цялостен куп хора на сцената и един вид не спираше да го пипа. Той се дръпна от микрофона и ясно произнесе „ майната ти “, след което избута ръката му “.

По-рано звездата разкри, че обмисля да се пенсионира, откакто завърши международното си турне с 300 концерта в програмата.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР