Елтън Джон беше хоспитализиран за кратко след падане, сега се върна у дома и е в „добро здраве“

...
Елтън Джон беше хоспитализиран, след като претърпя подхлъзване у дома
Коментари Харесай

Елтън Джон беше хоспитализиран, след като претърпя "подхлъзване" у дома в неделя.

Легендарният 76-годишен певец е бил във вилата си край Ница, Франция, когато е паднал и е бил откаран в болницата на принцеса Грейс в Монако. Джон беше наблюдаван цяла нощ.

„Елтън посети местната болница като предпазна мярка“, каза представител на Джон в изявление за CNN в понеделник. „След прегледите той беше незабавно изписан тази сутрин и сега е вкъщи и е в добро здраве.“

През 2021 г. певецът на „Rocket Man“ беше отложен насрочените дати за турне след тежко падане, което нарани бедрото му и наложи операция.

„Бях посъветван да направя операция възможно най-скоро, за да се върна в пълната си форма и да се уверя, че няма дългосрочни усложнения“, каза той в изявление по това време.

Джон по-късно обясни, че е изпитвал болка през повечето време поради бедрото.

„Нямаше да съм 100% във форма, нямаше да бъда 100% уверен, защото през повечето време ме боли бедрото“, каза той в интервю за Lorraine миналата година. „Не мога да се движа настрани, не мога да влизам и излизам от кола и решението трябваше да бъде взето, защото не бих искал да изляза на сцената и да дам по-малко от 100 процента.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР