Елмо, Бисквитеното чудовище и мъпетите се появяват в специален епизод

...
Елмо, Бисквитеното чудовище и мъпетите се появяват в специален епизод
Коментари Харесай

Улица Сезам образова децата по света за коронавируса

Елмо, Бисквитеното страшилище и мъпетите се появяват в специфичен епизод на предаването " Улица " Сезам " за Азия и Близкия изток, с цел да оказват помощ на децата да схванат за какво и по какъв начин се промени светът поради пандемията от новия ковид, заяви Reuters, представен от " Дарик ".

" Световните вести на Елмо " ще бъдат излъчени през идващите няколко седмици на 13 езика в Южна Америка, субсахарска Африка, Азия и Близкия изток със препоръки по какъв начин децата да се оправят с усеща като горест и комплициране, породени от опасността от новия ковид, с оферти за игри и занимателни действия.

" Децата са си по домовете и прекарват доста повече време вътре, до момента в който фамилиите се борят да се оправят с провокациите и да им оказват помощ да учат, да играят по нови способи ", сподели изпълнителният продуцент на известното шоу Скот Камерън.

В специфичния епизод от 25 минути Елмо ще оповестява международни вести от спалнята си, а Бисквитеното страшилище ще е в ролята на специфичен сътрудник, който ще показа своя план " Нещата, които ме карат за се усещам благополучен ".

Арабската версия на " Улица Сезам " демонстрира на децата по какъв начин да преодолеят напрежението с танци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР