Елка Ш. им помогнала да заживеят съпружески, след което двете

...
Елка Ш. им помогнала да заживеят съпружески, след което двете
Коментари Харесай

Осъдиха бургаска мама – намерила малолетна булка за непълнолетния си син

Елка Ш. им помогнала да заживеят брачен, след което двете деца си създали свое дете

Необичайно дело са разглеждали магистратите в Районния съд на Бургас през седмицата, откри инспекция на Флагман.бг.

Елка Ш. от кв. „ Победа “, прочут на бургазлии като „ Кумлука “, е подведена под отговорност поради това, че е подкрепила своя малолетен наследник да си откри малолетна младоженка, осигурила им е помещение за живеене, давала им пари, храна и не се „ противопоставяла на съпружеското общуване “(цитат от обвинителния акт).

В резултат на тези дейности, момчето забременило момичето, което през лятото на м.г. родило първото им дете.

Сигналът за малолетната родилка е подаден от Дирекция „ Социално подкрепяне “ в Бургас, които следили момичето и за тях била „ дете в риск “.

Прокуратурата провела разпити, при което открила, че бащата на момичето в началото бил срещу тази връзка. На детето му обаче се осигурила стая в Кумлука, където някой различен се грижел за нея и той склонил.Имало даже женитба – в духа на типичните етно обичаи на квартала.

В случая подведена под отговорност е майката на младоженеца, която насърчила взаимното общуване. За това закононарушение е планувано отнемане от независимост до две години или пробация, само че защото е с чисто правосъдно минало, Елка Ш. е освободена от наказателна отговорност и наказана на санкция в размер на 1000 лв..
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР