Елизара Янева отпадна от турнира на сингъл при девойките на

...
Елизара Янева отпадна от турнира на сингъл при девойките на
Коментари Харесай

Елизара Янева отпадна на сингъл при девойките на Australian Open

Елизара Янева отпадна от шампионата на сингъл при девойките на Откритото състезание на Австралия по тенис. Българката загуби във втория кръг от №711 в международната класация за дами Хаю Киношита от Япония с 1:6, 5:7

Янева стартира неприятно мача и загуби първия сет с 1:6. Във втората част Янева заигра доста по-добре. На три пъти Елизара навакса пробив пасив, а при 5:4 изпусна сетбол с цел да изравни резултата. След гейм минал през осем равенства Киношита съумя да изравни на 5:5, а по-късно взе два следващи гейма.

Утре мача си от втория кръг на сингъл при девойките ще изиграе Росица Денчева, която ще срещне Татум Еванс от Съединени американски щати. На старта Деунчева победи финалистката от " Уимбълдън " и номер 10 в схемата Лука Удварди (Унгария) с 6:3, 7:6(5) за 84 минути.

В шампионата на двойки при девойките Йоана Константинова и Росица Денчева изгубиха трагично с 6:4, 5:7, 7-10 от Емерсон Джоунс от Австралия и Уакана Конобе от Япония.

По-късно през днешния ден Елизара Янева и Лавина Мореале от Италия ще играят на двойки против Ройзин Гилхиани и Стефани Уеб от Австралия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР