Елизабет Мос - звездата на антиутопичната телевизионна драма Историята на

...
Елизабет Мос - звездата на антиутопичната телевизионна драма Историята на
Коментари Харесай

Елизабет Мос очаква първото си дете

Елизабет Мос - звездата на антиутопичната телевизионна драма " Историята на прислужницата " чака бебе, заяви уеб сайтът за звезди " Ти Ем Зи ". Актрисата и носителка на награди " Еми " сподели наедрялото си коремче като посетител в късното вечерно шоу на Джими Кимъл.  В отговор на шегата на водещия " Бременна ли сте или просто сте необикновено предан артист? ", 41-годишната Мос отговори през смях: " По малко и от двете ", потвърждавайки, че чака първото си дете. 

Актрисата добави, че бременността й протича " в действителност добре ", след което изиска съвет от Кимъл, който е татко на четири деца. Водещият отговори, че приятелите и фамилията ще я обсипят с " доста неща " за новороденото.

След това диалогът за бебето завърши, като актрисата не разкри повече детайлности за бременността си и идното щастливо събитие.

Елизабет Мос беше омъжена за малко за комика Фред Армисен. Двойката завърши развода си през 2011 година

Сериалът  " Историята на прислужницата " наблюдава жена, принудена да живее като наложница в дистопично общество в близкото бъдеще. В тоталитарния Гилеад господстват изкривени обичайни полезности, а правата на дамите не съществуват. Историята е основана на едноименния разказ от 1985 година на писателката Маргарет Атууд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР