Елизабет Илчева от предаването Фермата 5 вдигна корона сватба в

...
Елизабет Илчева от предаването Фермата 5 вдигна корона сватба в
Коментари Харесай

Елизабет от „Фермата“ вдигна корона сватба /СНИМКИ/

Елизабет Илчева от предаването " Фермата 5 " подвигна корона женитба в края на октомври, видя HotArena. Красавицата, която сподели пикантен темперамент измежду фермерите през 2019 година, бе укротена от дългогодишния си другар, за който се сгоди след излизането си от предаването на косъм от финала. Красавицата носи към този момент фамилното име Ценова. Голямото събитие се състоя в столицата, а булката и брачният партньор й сложиха венци на главите си за здраве.

Бети залага на красива бяла рокля с презрамки на цветя . Въпреки ограниченията и обстановката с ковид участничката се престраши и подвигна шумно празненство, на което бяха поканени единствено фамилиите на младоженците и най-близките им другари. Независимо че заведенията не престават да затварят поголовно или са със кратко работно време, Бети откри междина измежду ограниченията и направи тържеството си навън макар застудяващото есенно време. Специален посетител на празненството беше и друга участничка от " Фермата " Кристияна Брънзалова. Тя и половинката й бяха облечени в тоалети в идентичен тъмносин цвят.

" На последния двубой нямах нищо срещу да се прибера. Знаех, че на открито ме чакат. Установих, че това е индивидът за мен ", разкри Елизабет, дни откакто напусна рамките на предаването в края на 2019 година

Красавицата, която е на половина словачка, приключва образованието си в Англия, само че от 3 години е в България, където работи като помощник на изпълнителен шеф към огромна компания. След напускането й от предаването тя изрично съобщи, че желае да се занимава с щедрост в интерес на възрастните хора в България. Това й решение още веднъж е подбудено от претърпяното в риалитито и обстановката с възрастните у нас, писа " България Днес ".

Това е следващото щастливо събитие за участник на " Фермата 5 ", откакто предходната година, директно след финала на шоуто, ИТ експертът Димитър Караиванов се ожени на скромна гала за годеницата си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР