Елизабет Хърли привлече вниманието в бляскава рокля с пайети като

...
Елизабет Хърли привлече вниманието в бляскава рокля с пайети като
Коментари Харесай

Елизабет Хърли показва деколтето си в ослепителна златиста дълбока рокля, докато се присъединява към приличащия на син син Дамян на годишното парти за гледане на Оскарите на близък приятел Елтън Джон

Елизабет Хърли притегли вниманието в блестяща рокля с пайети като тя участва на празненството за гледане на 32-рите годишни награди на Академията на Елтън Джон Джон в неделя

Британската звезда блесна с превъзходната си усмивка, когато към нея се причисли синът й Дамян, 21, който се облече елегантно в черно костюм и бяла риза с отворена яка..

Това идва, откакто майката и синът участваха на коктейла и вечерята на Tod's като част от седмицата на модата Ready to Wear в Ню Йорк през февруари.

Звездата от Gossip Girl изглеждаше необикновено в дълбоката черна дантелена рокля, която включваше рисковани дантелени панели, проблясващи малко кожа, до момента в който тя позираше за фотоси.

Елизабет укрепи своята към този момент статуйна фигура с чифт черни токчета с каишки и добави огърлица с висулка и обръчи, с цел да приключи външния тип.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР