Елизабет Хърли е поредното доказателство, че възрастта не е от

...
Елизабет Хърли е поредното доказателство, че възрастта не е от
Коментари Харесай

На 55 години, но все така секси и красива – Елизабет Хърли

Елизабет Хърли е следващото доказателство, че възрастта не е от голяма важност, стига да се чувстваш добре в кожата си.

Красавицата отпразнува рожден ден. Тя навърши 55 година, и самоуверено може да кажем, че наподобява отлично.

Звездата от " Шеметна договорка " разгласява в Инстаграм горещи фотоси. На фрагментите се виждат неповторимите ѝ форми. Каквото и да прави, с цел да наподобява по този метод, то сигурно работи.

На кадрите  тя театралничи в леопардов бански костюм - част от личната ѝ марка Elizabeth Hurley Beach, върху който носи плажен халат с десен на паунови пера.

Виж още:

55-годишната хубавица е родена в град Бейсингстоук, Хемпшир. 

Тя е второто, от общо три деца. Баща ѝ е майор в Кралския армейски учебен корпус, а майка ѝ работи като учителка. 

Като дребна Елизабет посещава учебно заведение Harriet Costello и мечтае да стане танцьорка, по тази причина стартира да взема уроци по типичен балет.

В ранната си младост е била повлияна от пънк придвижването. Превръща се в същински бунтовник, само че съумява да задържи положителните си резултати в учебно заведение. Тя от дребна знае по какъв начин да разпределя времето си за занимания и работа.

Виж още:

Учила е в театралното и танцово учебно заведение London Studio Center, само че бива изключена през 1986 година, тъй като без предизвестие взема решение да замине за... гръцки остров.

Първата си кино изява прави през 1987 година в " Ария ", а през 1988 година се появява и по малкия екран, след което следват голям брой функции на дребния екран.

Мечтите на Хърли я водят в Съединени американски щати. Скоро след идването си, Хърли получава основна роля във кино лентата " Пасажер 57 ". Кариерата на Елизабет потръгва, само че в персоналния си живот... нещата са по-сложни.

След 13-годишна връзка, двамата с Хю Грант афишират раздялата си. През 2002 година Хърли ражда момче, което кръщава Деймиън. Баща на бебето е американският предприемач Стив Бинг, който първоначално не признава детето, потвърждавайки, че с актрисата са имали напълно къса връзка. По-късно обаче е потвърдено, че детето е негово. Интересен факт е, че кръстнник на Деймиън става не различен, а Хю Грант.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР