Елия от Игри на волята провокира куп коментари от последователи,

...
Елия от Игри на волята провокира куп коментари от последователи,
Коментари Харесай

Елия на Вальо от "Игри на волята" съблазнява в сатенена рокля без сутиен

Елия от " Игри на волята " предизвика куп мнения от почитатели, а повода са новите ѝ фотоси в Instagram. Красивата учителка качи фрагменти, на които е облечена с красива сатенена рокля с тънки презрамки. Черният тоалет е супер секси, а наподобява, че под роклята Елия не носи сутиен, а и не е нужно. Риалити героинята наподобява повече от супер и е добре известно, че за нея спортуването не е просто волност, а метод на живот. 

Виж още: Какво се случва сред Наско Колев и Галена? Закачки сред изпълнителите предизвикаха съмнения 

Вниманието към Елия е по-голямо в този момент, откакто стана ясно, че тя и Вальо са двойка. Двамата прекараха празниците дружно във Англия. Елия показа поредност от сторита, от които стана ясно, че е в кралството дружно с майка си, което прави празниците още по-специални. Малко по-късно Елия и Вальо споделиха и първата им обща фотография от Уинчестър, която е направена измежду купища от дарове. 

Припомняме, че за любовта сред двамата стана ясно през ноември, когато Вальо показа първата му обща фотография с Елия. " Не завоювах " Игри на волята ", само че завоювах теб ", написа Вальо към фотото тук:

Виж още: Сара Младенова запретна ръкави: Новата миска сподели секси извивки от фитнес залата

Изображение: https://www.instagram.com/_eliiyaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР