Елитният Уест Бромич Албион беше елиминиран от тима от Чемпионшип

...
Елитният Уест Бромич Албион беше елиминиран от тима от Чемпионшип
Коментари Харесай

Брентфорд отстрани елитния Уест Бромич, Нюпорт Каунти се справи с Уотфорд

Елитният Уест Бромич Албион беше отстранен от отбора от Чемпионшип Брентфорд от шампионата за Купата на лигата на Англия. Именно сред тези два тима беше борбата през предишния сезон за промоция. В последния кръг Брентфорд се издъни съществено и Уест Бромич влезе непосредствено във Висшата лига.

Днес Брентфорд взе непълен реванш, откакто спечелвайки след осъществяване на дузпи се класира за осминафинал. Редовното време приключи 2:2.

Уелският национал Хал Робсън-Кану откри за домакините от Уест Бромич от дузпа в 56-ата минута. Емилиано Маркондес изравни в 58-ата минута, само че Робсън-Кану още веднъж изведе Уест Бромич от дузпа след още 8 минути.

Маркус Форс донесе второ равнене в 73-ата минута. В мачовете за този шампионат няма продължение и при дузпите гостите от Лондон се постановиха с 5:4. Грейди Диангана пропусна петата дузпа за Уест Бромич.

Следващата седмица Брентфорд ще бъде хазаин на на спечелилия от конфликта сред елитните Фулъм и Шефилд Юнайтед.

Тимът от четвъртото равнище Нюпорт Каунти в профил изпадналия от Висшата лига Уотфорд. Тимът от Уелс завоюва с 3:1 след голове на Тристан Ейбрахамс и Джос Лабадие през първото полувреме. Адалберто Пенаранда понижи за " стършелите " в 54-ата минута, само че 11 минути по-късно Педрейг Амънд оформи крайния резултат.

Нюпорт Каунти още веднъж ще играе вкъщи или против Моркъмб, или против Нюкясъл Юнайтед.

Отборът на Уест Хям не се тормози от позитивните PCR проби на мениджъра Дейвид Мойс и двама от футболистите и разгроми Хъл Сити с 5:1.

Уест Хям гостува на осминафиналите на Евертън или на домакина в утрешния мач Флийтууд.
 Тотнъм на осминафинал за Карабао Къп без игра?
Тотнъм на осминафинал за Карабао Къп без игра?

В отбора на Лейтън Ориент има няколко позитивни PCR теста
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР