Елитният италиански клуб Аталанта организира втори семинар в България, на

...
Елитният италиански клуб Аталанта организира втори семинар в България, на
Коментари Харесай

Италианският Аталанта ще подготвя наши треньори

Елитният италиански клуб Аталанта провежда втори семинар в България, на който ще приготвя наши треньори за най-новите трендове и практики във футбола. Събитието ще се организира на 1 и 2 февруари 2019 година в хотел " Hotel Western Premier " в София. Представител на Аталанта у нас и съорганизатор на семинара е DKB Sport Group.

Представители на клуба от Бергамо ще изнесат лекции за подготвителния развой в академията им. Темата ще бъде треньорските практики за децата сред 8 и 14 години (l " Attività di Base del Settore Giovanile). Лектори ще бъдат Стефано Бонакорсо, който е главен координатор на процесите в клуба за тази възрастова група и Лука Силвани, който е основен скаут за базисните съставни елементи на играчите, както и координатор в бранш юноши в Аталанта. С опита и понанията си, Силвани е виновен за началната селекция и асортимент на деца и юноши.

Школата на Аталанта е една от най-проспериращите сега на Апенините. Отборът завоюва постоянния сезон на Кампеонато Примавера 1 през 2017 година, а нападателят Муса Бароу стана голмайстор на шампионата и към този момент е съществена част от първия състав на отбора от Бергамо. От клуба са тръгнали футболисти като Роберто Донадони, Кристиан Виери, Филипо Индзаги и доста други.

 Кристиано Джарета разкри отива ли в Левски Обновена
Бивш началник в Удинезе разкри отива ли в Левски

Вижте какво сподели италианецът

Семинарът на Аталанта е второ събитие, проведено от клуба от Серия " А " у нас. През есента на предходната година в София се организира семинар на тематика " Скаутинг и видео разбор ", след който един от участниците в него- Ивелин Цеков бе определен за скаут на Аталанта за България. Малко по-късно бе извършен и на практика семинар в Бергамо, в който участниците се срещнаха на място с работата на академията на Аталанта.

DKB Sport Group е компания, която ползва лични способи на работа, основани на последните трендове в организацията и ръководството на спортни кариери. Миналата седмица тя провежда кастинг за футболисти в България, които могат да бъдат осъществени в чужбина, на който участва Кристиано Джарета, някогашен състезателен шеф на Новара, Удинезе и Асколи.

 Първият Inter Academy Camp Bulgaria остави в историята безчет усмивки и щастливи деца
Първият Inter Academy Camp Bulgaria остави в историята безчет усмивки и щастливи деца

Дебютният детски футболен лагер на " нерадзурите " у нас предложи незабравими страсти на 107 деца
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР