Елитният Борусия Мьонхенгладбах след множество перипетии преодоля успешно първото препятствие

...
Елитният Борусия Мьонхенгладбах след множество перипетии преодоля успешно първото препятствие
Коментари Харесай

Мьонхенгладбах мина през окото на бурята за Купата

Елитният Борусия Мьонхенгладбах след голям брой премеждия преодоля сполучливо първото затруднение в шампионата за Купата на Германия. Отборът на Марко Розе се наложи с 1:0 като посетител против втородивизионния Зандхаузен в мач, който стартира много по-късно от предстоящото.

Срещата беше планувана за 21,45 часа българско време, както и останалите в петъчния ден, но 20 минути преди началото над „ Хартвалдщадион” се стовари убийствена стихия. Проливен дъжд, мощен вятър и мощни гръмотевици сложиха провеждането на мача под подозрение. В резултат на естествения прелом осветлението на оборудването угасна. Това принуди реферите да отсрочат старта, като напълно не беше изключено мачът да бъде отсрочен за утрешния ден.

Все отново след отминаването на бурята домакините съумяха да възстановят осветлениети и дуелът въпреки всичко започва. Отборът на Зандхаузен стоеше по-добре на не толкоз приветливия терен, само че пък гостите завоюваха с помощта на едно от дребното си състояние. В 18-ата минута на мача новото попълнение Маркюс Тюрам реализар при формалния си дебют.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР