Елитната организация по Dota 2 - The Alliance обяви, че

...
Елитната организация по Dota 2 - The Alliance обяви, че
Коментари Харесай

Николай Nikobaby Николов остана без отбор след разпада на The Alliance

Елитната организация по Dota 2 - The Alliance разгласи, че освобождава своите досегашни играчи, от които част бе и българският геймър Николай " Nikobaby " Николов

Alliance е един от най-успешните европейски клубове, макар че неотдавна още веднъж изпадна в долното равнище на Стария континент - Dota Pro Circut Division 2. В следствие на отбора му се размина и значимият The International, а коренните промени започваха да наподобяват все по-близо, имайки поради слабата игра на момчетата. От организацията и преди са опитвали да вършат смени, да вземем за пример скорошното прощаване с различен роден играч Николай " CTOMAHEH1 " Калчев.

" Освобождаването на целия състав не е елементарно, изключително когато заставаш зад отбор с история в прекосяването на препятстсвия. Все отново през тази тежка година научихме доста. Искам на благодаря на играчите, треньорите и всеки, който бе част от екипа за невероятната работа. Не мога обаче да скрия разочарованието си от загубите, по тази причина завършвам нещата в точния момент. Догодина ще влагаме двойно в Dota, с цел да създадем почитателите щастливи за да им се отблагодарим за лоялността ", показа изпълнителният шеф на The Alliance Джонатан " Loda " Берг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР