Елитната автомобилна марка Bugatti представи детска кола, наречена Baby II.

...
Елитната автомобилна марка Bugatti представи детска кола, наречена Baby II.
Коментари Харесай

Bugatti показа детски електроавтомобил за 58 хиляди евро

Елитната автомобилна марка Bugatti показа детска кола, наречена Baby II. Тиражът на автомобила е стеснен до 500 копия и коства най-малко 30 000 евро. Най-високата версия на автомобила ще коства 58 500 евро.

Дизайнът наподобява на модела Baby, който е издигнат през 20-те години на предишния век и представляваше дребно копие на Type 35.

Колата е предопределена за деца над 14-годишна възраст. Общо на клиентите се оферират четири версии на машината. Основната трансформация може да форсира до 20 км/ч и е оборудвана с електродвигател с потенциал 1,3 конски сили.

По-мощната версия на Baby II се назовава Expert и е оборудвана с електромотор с 5,4 конски сили. Максималната скорост е 45 км в час. Версията Vitesse е оборудвана с корпус от въглеродни нишки и мотор с мощ 13,4 конски сили. Такава кола форсира до 70 км в час. Първият модел Pur Sang получи същата мощ, само че се разграничава по алуминиево тяло, съединено на ръка. Отнема към 200 часа, с цел да се сътвори всеки образец от модела.

Всички версии на автомобила се оферират единствено със задно задвижване и могат да изминат от 25 до 50 километра без презареждане. Baby II е оборудван и с диференциал с лимитирано превъртане и хидравлична спирачна система.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР