Елин Пелин се събуди и вече не вярва на Ангел

...
Елин Пелин се събуди и вече не вярва на Ангел
Коментари Харесай

Елин Пелин наказа машата на ДПС професионалния протестър Ангел Славчев с мизерните с 5 гласа

Елин Пелин се разсъни и към този момент не има вяра на Ангел Славчев. Той взе единствено 45 гласа за общински консултант и не съумя да влезе в локалната власт, разясняват жителите. Според тях Славчев си играе със страховете на хората в града, а те не са глупави.

Освен това лъснаха неговите остарели истории, които не са забравени. "Наши хора ни предизвестиха, че Румен Петков дирижира част от протестите и заплаща за тях, като един от хората му е Славчев ", разяснява Нора Флорова във времената, когато бяха скарани със Славчев.

Впоследствие той се оказва в групата, която стопира митингите преди да бъде извоювана оставката на президента Росен Плевнелиев и е от „ водачите “, качили президента на трибуната пред протестиращите. „ Ангел беше доста нападателен. Той бе внедрен, с цел да разцепи митингите “, споделя тогава Нора.

След оставката на Борисов искахме да продължим битката до свалянето на Плевнелиев, само че протестите внезапно стопираха с манипулирани известия във Facebook, които разпръснаха хората, уточни през 2014 Флорова. Тя описа, че Ангел Славчев се е опитвал с мегафон да заглуши нейно изявление от трибуната на митинга против Плевнелиев. Славчев има досие в службите, твърди Флорова.

Нейни близки са съумели да видят безапелационни документи, че всички „ водачи “ на митингите са били „ ушета “, само че най-ужасни неща имало в досието на Славчев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР