Еликсира, който ще ви предложим днес, може да се каже,

...
Еликсира, който ще ви предложим днес, може да се каже,
Коментари Харесай

С този еликсир кожата и косата ви ще засияят!

Еликсира, който ще ви предложим през днешния ден, може да се каже, че е вълшебен. Както са външния ви тип, косата и кожата ви, само че и спомага и дълголетието и по-доброто изцяло здраве на цялото ви тяло.

С него, напредвайки във възрастта, годините въобще няма да ви личат и ще би трябвало да свикнете с безбройните похвали и неточности с годините, тъй като определно ще изглеждате доста по-млади!

Какво ви би трябвало за него? 

100 мл ленено масло

2 приблизително огромни лимона
 Домашният балсам, с който ще свалите високото кръвно Домашният балсам, с който ще свалите високото кръвно
С високото кръвно налягане смешка не трябва. Първото нещо, което би трябвало да извършите, в случай че забележите, че имате някакъв проблем с кръвното,...

1 огромна глава чесън

1/2 кг мед

Приготвяне:

1 необелен лимон, 1 без обелката и обеления чесън пуснете в блендера и смесете. След това към готовата примес прибавете и меда, лененото масло и разбъркайте всичко дружно. 

Готовата към този момент примес би трябвало да съхранявате в стъклен буркан, добре затворен и в ледник, като консумирате по една чаена лъжичка, три пъти в деня и половин час преди хранене. 
 Ако поливате цветята с този магически балсам, те ще цъфтят през цялата година Ако поливате цветята с този магически балсам, те ще цъфтят през цялата година
Сигурни сме, че и вие като всички останали, доста бихте се радвали, в случай че растенията ви цъфтяха през цялата година. Не споделяме, че зелени...

Какво ще направи тази примес с организма ви? 

Лененото масло е най-богатият растителен източник на омега-3 киселини, като също по този начин съдържа и олеинова, линолова и палмитинова мастни киселини. Също по този начин е и най-богатият растителен източник на лигнани - това са киселини, които са значими антиоксиданти и комбинирани с лимона пречистват ужасно черния дроб и жлъчните пътища. 

Витамин С несъмнено не пропущаме, тъй като той е страховит антиоксидант, укрепителен имунитета.

Чесънът ужасно пречиства от паразити, а медът носи доста хранителни субстанции на организма, които обновяват и подмладяват!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР