Еликсир с чесън и лимони при високо кръвно налягане Когато

...
Еликсир с чесън и лимони при високо кръвно налягане Когато
Коментари Харесай

Еликсир с чесън и лимони при високо кръвно налягане

Еликсир с чесън и лимони при високо кръвно налягане

Когато прочетем, че едно естествено средство съдържа чесън, незабавно го подминаваме, тъй като не желаеме да миришем на чесън и всички да избягат от нас. Но това не е казусът с тази напитка, а с усет напомнящ на сок от грейпфрут.

Много е потребен, освен за хората, които имат проблем със сърдечно-съдовата система, само че и за всички останали, които желаят да поддържат здравето си.

Необходими съставки:
30 скилидки чесън
5 лимона
1 литър вода
2 супени лъжици оцет или 1 пакетче сода за самун

Приготвяне:
Измийте лимоните със студена вода, по-късно ги сложете в разтвор от вода и оцет или сода за самун, с цел да премахнете всички замърсявания по кората. След това просто ги изплакнете щедро с течаща студена вода.

Нарежете лимоните дружно с кората, прибавете чесъна и водата и кипнете. След като заври, изключете котлона след 2 минути и оставете сместа да се охлади.

Колкото можете намачкайте лимоните и чесъна, прецедете и съхранявате получената течност в стъклена бутилка.

Ще получите тъкмо 1 литър напитка, съхранявайте в хладилника. Пийте по една ракиена чашка преди хранене, един път дневно, а най-добре заран.

Вкусът и външният тип припомнят на сок от грейпфрут. Лечението продължава три седмици. Силно целесъобразно за хора с високо кръвно налягане.

Вижте още: Домашна торта за 30 минути: най-хубавата рецепта

Ако към този момент имате назначено лекуване, първо би трябвало да се консултирате с лекаря си и не би трябвало да консумирате този балсам с чесън по едно и също време с други медикаменти.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР