Ели Голдинг зарадва феновете си новата си песен Slow Grenade.

...
Ели Голдинг зарадва феновете си новата си песен Slow Grenade.
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Ели Голдинг зарадва почитателите си новата си ария " Slow Grenade ". Наскоро певицата разгласи, че приготвя нов албум, който ще включва две страни. Първата ще е написана напълно от изпълнителката и огромна част от музиката ще бъде изсвирена от нея, до момента в който втората ще е събирателна на всички песни, които са написани от други хора.

След красивата английска певица Ели Голдинг, насочваме вниманието си към едно холадско украшение, познато със театралното си име Каро Емералд. Обожаваме ретро стила ѝ и сме същински пленени от осъществяванията ѝ онлайн, изключително след концерта ѝ в България през 2018 година Затова и ужасно доста се зарадвахме на новата ѝ ария " Wake Up Romeo " в типичния музикален винтидж.

Насочваме вниманието си към още една пленителна дама - Мейзи Питърс , която издаде " Sad Girl Summer ".

" Написах Sad Girl Summer при започване на лятото на 2019 година, което иронично стана едно от най-хубавите лета в живота ми! Песента е за това да се разделиш с неща и хора, които не заслужават скъпото ти време и сила и да празнуваш с скъпите хора ", споделя за песента Мейзи.

И в случай че Мейзи не е съумяла да ни впечатли, то Джоел Кори несъмнено ще го направи със свежия си сингъл " Head & Heart " , за който сплотява старания с MNEK. Джоел за първи път проби през предишното лято с песента " Sorry ", която бързо се трансформира в летен шлагер.

Приключваме с фронтмена/китариста на Trivium , Мат Хийфи, който издаде соло кавър версия на " Toss A Coin To Your Witcher " - известната ария от сериала на Netflix - The Witcher. Междувременно довечера, 10 юли, Trivium ще създадат първото си онлайн шоу онлайн след априлското издание на новия им албум What The Dead Men Say.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР