Ели Голдинг шокира всички с признанието си, че гладува в

...
Ели Голдинг шокира всички с признанието си, че гладува в
Коментари Харесай

Ели Голдинг: Гладувам по 40 часа - slava.bg

Ели Голдинг шокира всички с признанието си, че гладува в продължение на 40 часа, с цел да понижи възпалението в тялото си. През това време тя пие единствено вода, чай и кафе. Изпълнителката споделя пред „ The Mirror “, че се е съветвала с доктор и преди да гладува се зарежда с всички нужни артикули.

„ Фастингът е безвреден и потребен, с изключение на за диабетиците и хората със съществени здравословни проблеми “, споделя Голдинг. Тя прибавя, че последователно е стигнала до 40-часов апетит, започвайки с 12-часови цикли. Според нея, по този метод хранителната система на човек си почива и стартира да работи по-добре.

По време на онлайн гостуването си в предаването на Джеймс Кордън, Ели се пошегува, че не може да избяга от брачна половинка си по време на изолацията, защото си е наранила крайници. В момента тя се намира в фамилния дом в Оксфорд дружно с Каспър Джоплинг, за който се омъжи през 2019 година. „ Последната седмица беше много тежка за мен, тъй като си нараних крайници “.

Звездата прибавя, че обича да тича и продължава да го прави, спазвайки отдалеченост от другите спортисти. Сега обаче ще би трябвало да поседи малко повече вкъщи до момента в който кракът ѝ се оправи. От друга страна, контузията ѝ разрешава да се концентрира над работата си и основаването на нова музика. „ Свиря много постоянно на китарата си и се изучавам да изсвирвам на пиано “.

Предстоящият ѝ албум ще включва две страни – първата ще е написана напълно от изпълнителката и огромна част от музиката ще бъде изсвирена от нея, а втората ще е събирателна на всички песни, които са написани от други хора. „ Трябваше да ги разделя, тъй като те не са едни и същи неща “.

Всеки би си помислил, че новината за нова музика от страна на Голдинг ще накара почитателите ѝ да се зарадват. Те обаче се концентрираха върху друга част от изявлението – тази за 40-часовия фастинг. В обществените мрежи доста от потребителите упрекнаха звездата, че страда от хранително разстройство и че по този метод Ели поучава хората да гладуват дълго време.

Изпълнителката не остана длъжна и незабавно разгласява отговор в Туитър. Тя написа, че яде огромни количества храна и тренира постоянно. „ Здрава съм, пия алкохол от време на време, хапвам каквото си желая и по-късно върша фаст веднъж в седмицата. Не недояждам. Колкото до известните персони, считам, че аз съм модел за подражателство “, написа Голдинг.

Тя добави, че не е съветвала никого да следва нейния модел, а просто е дала отговор на журналистически въпрос по отношение на хранителния и подготвителния ѝ режим.

Източник: Tialoto.bg

Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР