Ели Гигова се завърна на екран в сутрешния блок на

...
Ели Гигова се завърна на екран в сутрешния блок на
Коментари Харесай

Ели Гигова: Разделих се с приятеля ми в Америка

Ели Гигова се завърна на екран в утринния блок на Българска национална телевизия и даде първото си изявление за списание LOVE style. Тв водещата две години не бе в България, а повода за това разкри самата тя. „ Завърших магистратура в Колумбийския университет в Ню Йорк – сподели Ели Гигова пред списание LOVE style. Това беше моя доста огромна фантазия. Направих го, тъй като желаех да имам по-задълбочени знания за обществената администрация и за международната политика.”


Докато тя бе оттатък Океана медиите тук писаха, че е имала любовна история с американец. „ Мога да потвърдя единствено, че имах връзка в Америка, само че тя завърши, тъй като взех решение да се завърна в България – призна Ели. Няма по какъв начин да се поддържа отдалечено. Правила съм го, когато бях по-малка, само че не се получи. Това е, което ще кажа по тази тематика. Сега нямам другар. Смятам, че ориста ще си изиграе ролята и когато тя реши ще ми изпрати индивида за мен. Не диря никой. Знам, че като пристигна моментът, той ще ме откри.”

На тв водещата обаче не й липсват приятни изненади. За последния си рожден ден тя получила 601 рози от скришен почитател, който даже не оставил картичка със своито име. „ Нека се обади, най-малко да му благодаря” – съобщи Ели Гигова.
А на въпроса дали е подготвена да стане майка журналистката отговори по този начин:”Всяка жена има моменти, когато желае да има дете. В други обаче съм се питала дали мога да му дам всичко, откакто фокусът ми е ориентиран основно към кариерата. Аз самата избирам да имам бебе, когато в действителност съм подготвена да му се отдам, а не да го оставям на гледачки. Татко, несъмнено, че желае внуче, само че той в никакъв случай не се бърка в моя живот. Оставил ме е сама да вземам решение какво да върша.”
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР