Ели Гигова напусна БНТ, за да стане сътрудник на евродепутата

...
Ели Гигова напусна БНТ, за да стане сътрудник на евродепутата
Коментари Харесай

Ели Гигова напусна БНТ, стана сътрудник на евродепутат от ГЕРБ в Брюксел

 Ели Гигова напусна Българска национална телевизия, с цел да стане помощник на евродепутата от ГЕРБ Емил Радев. Щерката на милионера Николай Гигов изненада всички, като разгласи, че слиза от екран, въпреки да твърдеше, че се усеща добре пред камерите и ранното ставане не я тормози. Тя обаче реши да смени професионалното си занятие и да стане част от Европейския парламент в Брюксел. 

Отскоро тя е част от екипа на евродепутата от ГЕРБ Емил Радев. Освен, че няма да става за работа в 4 сутринта, тя ще се радва и на сензитивно по-високо възнаграждение. 

Не е загадка, че евродепутатите прибират по над 20 хиляди евро на месец, включително разноски за квартира, пътни и прочие. Възнагражденията за сътрудниците се дефинират самостоятелно от всеки народен представител, само че са от порядъка на 4 хиляди евро на месец, което е сносно даже и за милионерска дъщеря. 

Освен че ще прибира положителни пари, Гигова още веднъж ще опита да пробие в политиката. Преди време тя още веднъж се мъчи да се наложи в политическия хайлайф у нас, само че като част от екипа на " алената " Илияна Йотова. 

Изглежда, промяната на политическите пристрастия не е проблем за нея, предават от " Галерия ". И този път тя е твърдо решена да даде всичко от себе си и след време даже да се кандидатира за народен представител, без значение от коя партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР