Елха, елени и дори гигантски Дядо Коледа. Това е коледната

...
Елха, елени и дори гигантски Дядо Коледа. Това е коледната
Коментари Харесай

Коледа дойде в дома на Кристиано и Джорджина

Елха, елени и даже великански Дядо Коледа. Това е коледната декорация в дома на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес в Торино. Приятелката на звездата на Ювентус показа в обществените мрежи фотоси на скъпата украса, от която най-доволни са децата на двойката.

Джорджина описа, че са купили всичко от асоциацията ADISCO, която подарява 100% от това, което продава на болничното заведение Regina Margherita. “Чувстваме задоволство, че сме съдействали за една добра идея. Ние в никакъв случай не би трябвало да забравяме тези, които в действителност се нуждаят от топлота, любов и обич. Няма по-голямо задоволство от това”, написа тя.
View this post on Instagram
A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Nov 27, 2018 at 11:10am PST
Джорджина театралничи с децата в един от най-коледните ъгли на къщата, където е сложена огромна фигура на Дядо Коледа, който държи Ева и Алана. В краката му са Кристиано-младши с фланелка на Ювентус, Матео и самата тя, облечена с черен пуловер, дънки и обута с високи кожени ботуши.

Ако се вгледате деликатно, ще видите хипотетичния годежен пръстен, който свети на безименния пръст на лявата й ръка. Кристиано и Джорджина не са говорили за женитба, само че испанката призна, че би желала да мине под олтара с португалеца. “Сватбата… Много бих се радвала, като всяка влюбена жена. Желанието на съвсем всяка двойка е да ознаменува любовта си с брак и деца. Може би някой ден това време ще дойде”, съобщи тя в изявление за HELLO!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР