Елена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27

...
Елена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27
Коментари Харесай

Йончева прогнозира: България влиза в Шенген, но страната ни остава без стабилен кабинет

Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в, евродепутат от ПЕС, съобщи пред, че е опитимист, че България ще бъде призната декември месец в Шенген.

" Още 2011 година страната ни покри всички критерии. За страдание, съгласно мен, отлагането е по политически аргументи. Но мисля, че войната в Украйна трансформира събитията. Европа към този момент би трябвало да може да разчита сама на себе си, с цел да може да пази личните си ползи. Смятам, че е пристигнало време България да стане член на Шенген. Това ще е от изгода за всички български жители. Не можем да бъдем третирани повече като втора употреба ", съобщи Йончева. 

Според нея е редно да не бъдат увеличени средствата за оръжия. 

Във връзка със свободата на медиите, Йончева съобщи, че това е цялата система, на която е учредена европейската народна власт. " Не можем да приказваме за спазването на върховенството на закона, в случай че нямаме свободни медии, а това значи съществени медии. Медиите не са просто регистриране на някакъв текст. Това значи доста сериозна работа, която да дава отговор на избрани критерии. Има доста разнообразни стандарти за свободата на медиите в Европейски Съюз. Днес да вземем за пример в България има един срив, само че нещата са обратими. Трябва да има доста положително финансиране, то да не е от силите на деня ", съобщи тя. Сега, сякаш, сподели Йончева, има някакво оживление по тематиката.

Относно битката с подправените вести, Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в сподели, че това не е възбрана на една или друга медия, а основаване на качествени медии - необятна кореспондентска мрежа, добре платени публицисти.

" Журналистиката би трябвало да дава отговор на избрани стандарти. Трябва да създадем център на кредитно доверие - медии, на които публиката да има вяра и има за какво да има вяра ", съобщи тя и добави: " Когато има положителни основи за качествена публицистика, това не би трябвало да е проблем ".

Във връзка с днешния старт на 48-то Народно заседание, Йончева сподели, че постоянен кабинет за жалост няма да се случи. Според нея обаче въпреки всичко е по-добре да има държавно управление, а не след няколко месеца отново да има нови избори.  " Ако няма експанзия, допирни точки може да се намерят. Разковничето е разговор. Не би трябвало да има това чувство, че едно се приказва, а под масата е друго. Всичко става ясно в един миг. Трябва всички да повярват, че България е способна да сътвори едно устойчиво държавно управление. Всички желаеме да забележим, че се вършат старания. Най-страшното е, в случай че се види, че няма вероятност ", съобщи още пред Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР