Елена Йончева се е разделила с неверния си мъж Пламен

...
Елена Йончева се е разделила с неверния си мъж Пламен
Коментари Харесай

Елена Йончева изхвърли багажа на мъжа си заради младата му любовница

Елена Йончева се е разделила с погрешния си мъж Пламен Тодоров.

Бившата журналистка и сегашна евродепутатка е изгонила архитекта прелюбодеец с величествен скандал. Елена изхвърлила багажа му от просторната къща в столичния квартал Драгалевци, където двамата живеят чартърен, и с викове му декларирала, че не желае да го вижда повече, заяви Уикенд.

Драмата се разиграла малко преди обявата, разказваща за първи път за изневерите на Тодоров. Доброжелатели осведомили Йончева, че мъжът й към този момент е прекосявал границите на благоприличието, появявайки се на обществени места с любовницата си.

С това чашата на търпението й преляла – ядосана, тя му събрала багажа в няколко сака и ги изхвърлила през терасата на дома им.

„ Елена не може да преглътне унижението. До един миг търпеше, само че към този момент й писна да я излагат по този метод! “, разяснява непосредствен на фамилията.

От няколко месеца евродепутатката подозирала, че Пламен има друга жена, само че предпочитала да си затваря очите и да се концентрира върху политическата си кариера. Скоро обаче ситуацията излязло отвън надзор и намесата й била наложителна.

Архитект Тодоров бил вдлъбнат до уши по любовницата си и без никакъв срам я представял пред другари и родственици. Новата му любимка е Виктория и е едвам на 27 години. Двамата са сътрудници и работата по разнообразни планове ги сближила. Авантюрата им почнала още в края на предходната година, когато постоянно пътували по работа из страната и в чужбина.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР