Елена Йончева отхвърли твърденията на телевизионния водещия Антон Хекимян, че

...
Елена Йончева отхвърли твърденията на телевизионния водещия Антон Хекимян, че
Коментари Харесай

Елена Йончева: Хекимян е в схема с ГЕРБ

Елена Йончева отхвърли изказванията на телевизионния водещия Антон Хекимян, че с " гръм и тропот напуснала студиото " на bTV, захвърляйки микрофона си. Депутатът от „ Българска социалистическа партия за България ” побесня след въпросите на журналиста, свързани с общата ѝ компания с офшорка на лица, които дължат десетки милиони на КТБ.

Йончева разяснява тематиката пред кореспонденти в Народното събрание, още веднъж очевидно ядосана. Тя упрекна Хекимян, че приглася на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов и Делян Добрев, които щяла да осъди, както е осъдила премиера Бойко Борисов. Проблемът е, че " делата се бавят ", изясни Йончева.

„ Отиваш в едно студио и стартират да ти задават въпроси, които са свързани точно с оскърбителен изказвания на ГЕРБ. И вие не може да кажете нищо по друга тематика. Аз за какво толкоз прочувствено реагирах в студиото на bTV? Аз не съм хвърлила микрофона в студиото, само че трябваше да го направя. Аз трябваше да стана, тъй като с господин Хекимян имахме спогодба по какви тематики ще приказвам. По три тематики! Аз го попитах дали той е склонен с това предходния ден. Той сподели „ да ”. Не съм поставяла аз това изискване ”, съобщи Елена Йончева.

„ Само първата тематика беше наранена. Така че господин Хекимян взе участие в тази скица на ГЕРБ. Надявам се, че не е по този начин, тъй като го почитам като сътрудник и персонално изпитвам доста огромна благосклонност към него. ”

Йончева не отговори, за какво е било належащо да купуват телевизионна техника през офшорна компания. Всичко щяло да се чуе в съда на делото против „ тези хора, които хвърлят клюки за някакво пране на пари ”.

Също по този начин Йончева се надява да се разбере, за какво автомагистралите „ сега, в който са направени, стартират да се огъват ”.

„ Това, което следва идната седмица, е да внесем в АПИ искане да бъде направена техническа проверка на всички автомагистрали, на главните автомагистрали. Ще желаяме да се вземат дълбочинни ядки, които да дадем на непознати лаборатории, с цел да забележим какво е положението на автомагистралите ", уточни още тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР