Елена Йончева отговори за пореден път на въпроса дали има

...
Елена Йончева отговори за пореден път на въпроса дали има
Коментари Харесай

Елена Йончева: Свекърът ми е управител на къща за гости, но от времето, когато не съм го познавала! ГЕРБ отклоняват вниманието от корупцията си

Елена Йончева отговори за следващ път на въпроса дали има къща за посетители в предаването " Лице в лице " по БТВ. 

" На тази къща за посетители, на която моят свекър е шеф - това е план от 2009- 2010 година, когато аз още не съм го познавала, очевидно тези офанзиви са, с цел да се отклони вниманието от огромните корупционни схеми на ГЕРБ. 

``
реклама

Това е било по време на държавното управление на ГЕРБ, по какъв начин съм можела да упражня някакво въздействие? Защо се прави кампанийно, трябвало е да бъдат тествани по-рано тези къщи. Чрез жълти изявления прокуратурата се самосезира. Вместо да си приказваме за съществени тематики, би трябвало да изяснявам, че това не е истина. Аз нямам къща за посетители и в никакъв случай не съм имала. Вие сте принудени да ме питате, знам. 

Европа е изцяло наясно какво се случва. 24% от Брутният вътрешен продукт си отпътува от корупция - 11 млрд евро е корупцията в България. Тези средства отпътуват в чужбина и няма кой да проверява тези офшорни сметки. ДАНС има финансово разузнаване, което може да ревизира всичко това. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  2 Darth_Revan (преди 4 минути) Рейтинг: 3750 | Одобрение: 1500 Урррррррррр,беч,беч,беч!!! https://www.youtube.com/channel/UCsgKzIyHP7LsdxaafT2LMxAhttps://www.youtube.com/channel/UCsgKzIyHP7LsdxaafT2LMxA
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР