Елена Йончева има връзки с офшорна фирма, която фигурира във

...
Елена Йончева има връзки с офшорна фирма, която фигурира във
Коментари Харесай

Добрев обвини Йончева във връзки с офшорка, замесена в скандала КТБ

Елена Йончева има връзки с офшорна компания, която попада във всички отчетите за КТБ. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев и заяви, че името на компанията е " Инвестмънт проджектс ".

" По тематиката за офшорките, за която тя приказва, първо би трябвало да каже за какво нейната компания има контракт за съдружничество с офшорна компания ", добави още той, като сподели документи в ефира на bTV.

По думите му, " за еднакъв дял Йончева дава 5 000 лв., а офшорката 315 000 лв.. Според отчетите на " Аликс партнърс ", които бяха наети да изготвят отчет за финансовите потоци, свързани с КТБ, точно тази компания дължи пари на банката. "

Добрев цитира отчет, в който се споделя, че " Инвестмънт прожектс " наподобява е канал за финансиране, като не рапортува доходи... приходите са единствено вземани и е малко евентуално да бъдат върнати. "

Той задочно попита Йончева и дали по времето на кабинета " Станишев " е получила финансиране от компании с държавно присъединяване в размер на над 696 000 лв. .

Относно идния избор на съмнение Добрев съобщи: " Вотът на съмнение е един фарс. "

Според него Българска социалистическа партия са измисляли претекстове три месеца, откакто афишират, че ще вкарат вота:

" Те спукаха гума и по тематиката с отчета на ДАНС за недостатъци в акцизната осведомителна система на Агенция " Митници " (БАЦИС). Има 4 установени проблеми, 3 от тях са отстранени, по един се работи. След като са отстранени проблемите, от Българска социалистическа партия споделят, че има един отчет с проблеми. "

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР