Елена Йончева и бившият й Пламен са в люта война,

...
Елена Йончева и бившият й Пламен са в люта война,
Коментари Харесай

Елена Йончева в люта война с бившия си

Елена Йончева и някогашният й Пламен са в люта война, разбра HotArena.

Макар да нямаха брак, двамата имат общи парцели, както и заеми, които са теглили през годините за жилища. Бившият мъж на Йончева отмарял през лятото на вилата им в Лозенец, само че в първокласната хасиенда компания му правела новата му половинка Виктория, която е много по-млада от журналистката. Елена не можела да си откри място от гняв, че няма достъп до морската си къща, до момента в който някогашният й и новата му демонстрират фотоси в обществените мрежи от двора на баровската вила. 

Тя е проектирана точно от проектант Тодоров, който от няколко месеца се носи на крилете на любовта с новата си обичана. Новината за раздялата сред Йончева и много по-младият й сътрудник пристигна като гръм от ясно небе. Доскоро Пламен и Виктория се пазеха от медийното внимание, а връзката им бе притежание единствено на най-близките им другари. В средата на лятото Виктория сама се издаде, че е сменила Елена в леглото на Тодоров като показа, че двамата са на сантиментална почивка на гръцкия остров Лемнос. 

Двамата изкарали близо 2 месцеа на гръцкия курорт, а като нищо сантименталната атмосфера там да ги е предразположила да помислят за последваща стъпка във връзката си - общо дете. Елена не приемала с ненаситност новите любовни трепети на някогашния си мъж, защото аферата му с Вики стартирала още до момента в който той съжителствал дружно с нея. Семейната им идилия дефинитивно се разпаднала, когато някогашната депутатка отпътувала да живее в Брюксел. 

Разстоянието се отразило зле на връзките им, а Елена все по-рядко се прибирала в дома им, написа Минаха години. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР