Елена Йончева е лице на два каузи - за европейските

...
Елена Йончева е лице на два каузи - за европейските
Коментари Харесай

Корнелия Нинова за Станишев: Много е важно да губиш достойно

Елена Йончева е лице на два дела - за европейските избори и за локалния избор. Тя е лицето на справедливостта и свободата, тя се бори като публицист за свободата на медиите. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването "Лице в лице " по bTV.

Според Нинова не е редно Сергей Станишев да се сърди, че не е бил определен за лидер на листата.

,,Много е значимо господин Станшив да умее да губи почтено. Точно в този миг да хвърля сянка върху прозрачността на избора просто не е почтено, а и много самоунижително. Смятам, че Националният съвет взе демократично и вярно решение с избора на Елена'', уточни тя и добави, че със Станишев имат кардинално друг взор за правене на политики.

,,Ако си спомняте от Българска социалистическа партия бяхме тези, които кандидатурата на Станишев за нов мандат отпред на Партията на европейските социалисти. Няма потребност един човек да съчетава всички постове в Европа'', счита Нинова.

,,Дали Станишев ще попадне в листата за европейските избори зависи от Националния съвет. Както той е подреди, по този начин ще бъде'', сподели още водачът на социалистите.

Според Нинова след години, когато завърши делото против Йончева за пране на пари, тя ще излезе почтена.

,,На този стадий нямаме желание да се връщаме в Народното събрание'', приключи Корнелия Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР