Елена Спирина е управител на компанията за корпоративни събития Party

...
Елена Спирина е управител на компанията за корпоративни събития Party
Коментари Харесай

Елена Спирина

Елена Спирина е шеф на компанията за корпоративни събития Party Management. Кариерата ù започва в ПОК „ Доверие “ и продължава в ПОК „ Съгласие “. В „ Овергаз “ АД заема позицията управител „ Продажби и обслужване на клиенти “. Има опит в образования и ръководство на екипи до 20 души. 8 години е част от екипа на Пощенска банка като супервайзър „ Продажби “ и управител „ Търговски маркетинг “. През 2007 година Елена Спирина основава личната си компания Party Management.

Party Management е компания за образуване на корпоративни събития, конференции и тиймбилдинг стратегии, кетъринг и отдаване на шатри чартърен. Лицензиран туроператор и приближен DMC сътрудник на редица интернационалните компании. Party Management е формален уредник на общественото събитие White Dinner за България.

„ Най-вълнуващ е разговорът с клиента – споделя Елена Спирина. – Когато той ти има цялостно доверие, дава криле на фантазията ти и в същото време се доверява на опита ти, взима под внимание рекомендациите ти и даже те подтиква да направиш нещо ново и друго – моментът, в който дружно творите. “

Извън бизнеса

„ Work hard, play harder е мотото на живота ми. Работя крепко, само че почивам интензивно и в никакъв случай не се отнемам от удоволствия – пътувам доста, катеря се по планини, обичам шнорхелинга, дайвинга, уиндсърфа, ските, йогата, кросфита, бягането, фотографията, рисуването и готвенето. Чета доста – сега „ Лиценз за благополучие “ на Аджам Брам. “

Въпроси&отговори

Левон Хампарцумян: Кои са трите качества, без които един управител не може?

– Организираност, връзка, креативност.

Александър Димитров: Какво бихте трансформирали в българската бизнес среда, с цел да бъде по-привлекателна за бизнесмени и вложители?

– Все още липсва добра корпоративна просвета в фирмите с напълно български мениджмънт. Частните ползи са над тези на компанията и на обществото като цяло. Често липсва дълготрайна тактика. Особено в туризма. Бих посъветвала да се акцентира на образованията, профилираното обучение на децата, маркетинга на страната ни – отвън разбирането за евтина дестинация и евтина работна ръка. Ще изтъквам Конфуций, колкото и изтъркано да звучи: „ Ако мислиш за година напред – посей ориз, в случай че мислиш за 10 години напред – засади дърво, а в случай че мислиш за 100 години напред – образовай популацията! “.

Владимир Карамазов: Ако ви кажат, че сте стигнали дотук единствено поради огромния си шанс, какво ще отговорите?

– Късметът е доста значима причина – да си на вярното място в вярното време, само че не е задоволителен, с цел да успее човек. Трябва да имаш и смелостта да се възползваш от момента. Например за White Dinner научих инцидентно от една италианка по време на уъркшоп в Санкт Петербург и ето – към този момент трета година събитието е реалност и в България. Платила съм цената на триумфа си с 24/7 работа, недоспиване, стотици хиляди километри, даже „ хамалстване “, с доста разочарования от хора и несподелени моменти със фамилията си. Успяла съм в работата си с помощта на безкрайна сила и креативност – всеки ден.

Дарин Маджаров : Кои са трите ваши достижения, с които най-вече се гордеете?

– Най-много се гордея, че преди 12 години започнах с 0 лева Никой не ми е дал нищо безплатно. 12 години по-късно оборотът ни е съвсем милион, а годишният растеж – от 15 до 20%. Не е доста поради фирмите у нас и по света, само че е доста по отношение на старта, който имах, по тази причина се гордея с цифрите.

Гордея се и с концепциите си – огромна част от основаното е сътворено от ръцете и мозъка ми. Гордея се с клиентите си. Повечето от тях се връщат още веднъж и още веднъж. Какво по-голямо доказателство за това, че си приключил работата си както би трябвало?
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР