Елена Рибакина не получи най-доброто отношение от страна на организаторите

...
Елена Рибакина не получи най-доброто отношение от страна на организаторите
Коментари Харесай

Рибакина: Очаквах да достигна до финала; всичко е по-лесно, когато вече си го правил

Елена Рибакина не получи най-хубавото отношение от страна на уредниците в Мелбърн и беше принудена да организира срещите си на едни от най-малките кортове в комплекса " Мелбърн парк ", единствено че московчанката реши да се концентрира върху тениса си и в последна сметка ще има опция да спори за трофея в конкуренцията, излизайки на най-голямата сцена през утрешния ден. Рибакина беше изцяло безкомпромисна в хода на надпреварата и до момента няма изгубен сет, само че същото можем да кажем и за Арина Сабаленка, с която на следващия ден ще се сблъска международната номер 25, а ето какви бяха нейните мисли преди борбата за купата на Откритото състезание на Австралия:

" Подготвих се оптимално добре за турнирa. Очаквах да бъда в този край и пиковата ми форма пристигна тъкмо за Аустрелиън Оупън. Не съм си поставяла за цел да печеля купата, само че имах вяра във опциите си да се боря за сходно достижение, защото към този момент съм го правила един път. На Уимбълдън атмосферата ме правеше доста нервна. Сега е време да се любувам и не желая да бъда прекомерно строга към себе си. Външно наподобявам доста спокойна, единствено че от вътрешната страна нещата надалеч не стоят по този начин и е мъчно да конторлирам страстите си.

Срещу Арина ще бъде доста тежко. Тя не е допускала проваляне през сезона, а самата аз в никакъв случай не съм я побеждавала. Хубаво е, че най-сетне имах опцията да изляза във вечерната сесия на " Rod Laver Arena ", тъй като по този начин ще бъда оптимално готова за изискванията във финала. Наясно съм какво да чакам от Сабаленка и се надявам да поднасям на високо равнище, тъй като другояче не бих имала шансове. Нямам самообладание да изляза още веднъж на корта " - показа представителката на Казахстан.

Източник: Eurosport

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР