Елена Петрова проговори за целувките си със Стефан Данаилов. Двамата

...
Елена Петрова проговори за целувките си със Стефан Данаилов. Двамата
Коментари Харесай

Елена Петрова проговори за интимността си с Ламбо

Елена Петрова проговори за целувките си със Стефан Данаилов. Двамата играеха семейство в сериала „ Стъклен дом “. „ С Ламбо се играеше на кръв и месо, на 100 % био. Когато той те целува, значи те целува, а не маркира “, призна къдрокосата брюнетка, която тъкмо преди 10 години изигра брачна половинка на Мастера в първия от новата вълна български сериали.

Елена призна, че не се тормозила по-малко от интимните моменти с Ламбо, в сравнение с от тези с Калин Врачански. „ За първи път го видях на кастингите, преди този момент не се познавахме. Преди първата ни целувка умирах от позор, дори от екипа знаеха какъв брой ми е некомфортно, през целия ден се подготвях “, показа Петрова пред Николас Цитиридис и Деси Стоянова, които водеха специфичното издание по случай юбилея на малкия екран, написа lupa.bg.



„ Защо не ми сподели? Щяхме да репетираме в профил! “, отвърна Калин, скочи от мястото си и се метна да целуне още веднъж Елена пред смаяния Орлин Павлов, който влезе в основната роля в различен сериал на малкия екран – „ Скъпи наследници “.

„ Хората бяха пред екраните, улиците бяха празни, беше необикновено. Първият епизод беше гледан от милион и половина фенове. Стефан Данаилов се просълзи, когато му оповестиха тези резултати, тъй като тогава интензивно се занимаваше с политика и това беше завръщането му на дребния екран. Беше безпределно благополучен “, спомни си Елена.

Всъщност в началото Ламбо е приел да взе участие единствено в пилотния епизод на поредицата, само че откакто осъзнава каква е реакцията на аудиторията към „ Стъклен дом “, остава като основен воин в сериала. Калин Врачански също си напомни по какъв начин точно Стефан Данаилов му връчил премия за млад артист в театъра година преди фотосите и какъв брой се вълнувал и тормозил, когато схванал, че ще снима с него още в първата сцена на „ Стъклен дом”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР