Елена Петрова отново е изпаднала в тежка финансова криза. Красивата

...
Елена Петрова отново е изпаднала в тежка финансова криза. Красивата
Коментари Харесай

Елена Петрова изнемогва без пари, актрисата се унижава и моли за работа от ефира на bTV

Елена Петрова още веднъж е изпаднала в тежка финансова рецесия. Красивата актриса се чуди от къде да откри пари, с цел да живее почтено. Преди дни звездата на сериалите „ Откраднат живот ” и „ Фамилията ” гостува в Би Ти Ви и употребява ефира, с цел да помоли за работа, защото безусловно изнемогвала.

Докато с сътрудника й Калин Врачански разказваха за фотосите на „ Стъклен дом ” , къдрокосата актриса не спираше да хвали и да благодари на малкия екран, след което с въздишка показа, че доста се надява с Калин още веднъж да работят дружно по сериал, тъй като това не им се е случвало след „ Стъклен дом ”.  След това Петрова повдигна още веднъж тематиката за нов план. Поведението й в ефир незабавно беше възприето от феновете като обезверен опит от нейна страна да си откри работа, която да й обезпечи финанси най-малко за прочут интервал от време.

Действително, след фотосите на „ Стъклен дом ”, който се излъчи преди 10 години, Елена рядко е получавала по-сериозни задължения. През 2013 година актрисата  си партнира дружно със Стефан Данаилов в сериала „ Фамилията ”, а с Калин Врачански се снимаха във кино лентата „ Вила Роза ”. 

Не изключително сполучлив беше и сериалът на Нова „ Ние, нашите и вашите ”, в който Петрова също игра една от основните функции преди 3 години. Това в действителност е и последното й присъединяване в серийна продукция. Елена се изявява и на сцената на Народния спектакъл, само че е известно, че там парите по никакъв начин не са доста. Тя получава алегорична прехрана от някогашния си брачен партньор Аристотелис Фотилас, от който има близнаци младежи, само че парите не й стигали. Актрисата се оплаквала на сътрудници, че макар забележителното си финансово положение, стиснатия грък отпускал едвам 460 лв. месечна прехрана за двете момчета, които не стигали за нищо.
Преди 3 години 44-годишната хубавица бе изправена пред банкрут. Елена се оказа с задължения към две панки. Заради необслужван ипотечен заем, апартамент на актрисата в нова кооперация в кв. „ Лозенец ” бе разгласен на търг от частен правосъден реализатор. Бившият й брачен партньор, който след развода им спрял да обслужва банковия заем, тогава погасил задълженията, написа " Уикенд ".
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР