Елена Петрова крие нов мъж, е най-актуалната мълва в арт

...
Елена Петрова крие нов мъж, е най-актуалната мълва в арт
Коментари Харесай

Елена Петрова крие нов мъж! Срещнала го докато катери скали в Родопите

Елена Петрова крие нов мъж, е най-актуалната мълва в арт средите в последно време, написа „ Галерия “. Красивата и надарена актриса го срещнала, до момента в който катерила скали из Родопите. Екстремният спорт е най-новата пристрастеност на темпераментната брюнетка. Елена обаче няма никакво желание да разкрива обществено кой е избраникът, върнал блясъка в очите й.

През последните няколко години актрисата Елена Петрова се опари в разнообразни сантиментални романи, от които излезе засегната и изпълнена със подозрения.

С гръцкия предприемач Аристотелис Фотилас, татко на близнаците й, се срещат, когато тя връчва премиите на събитие с негово присъединяване. Днес поддържат другарски връзки, само че обичта и другарството сред тях са прекомерно далечни мемоари. Фотилас, чиято фамилна хроника датира от 150 години в политическия и бизнес хайлайф на съседите, 9 месеца се трудил старателно, с цел да притегли вниманието ба българското момиче, което помни оскъдност от дете –наема хеликоптери за прочувствени воаяжи, провежда разточителни уикенди в Санторини, купува скъпи дарове, даже смъква 30 кг, с цел да бъде заслужен. След всички тези подвизи Петрова записва най-сетне „ обич “ против името му в телефона си.

След като близнаците й поотраснаха Елена беше спрягана като двойка с оператор от Би Ти Ви, само че в действителност преодоля съдбовни усеща към Мартин Макариев, настоящия брачен партньор на Луиза Григорова. В оня миг става дума за любовен четириъгълник, тъй като режисьорът на смайващо слабия филм „ Вила Роза “ върти три дами на пръста си –вече някогашната брачна половинка, Елена и Луиза.

Сред дребното очевидци на драмата се разписва Калин Врачански. Той е от околните другари на Петрова, само че до момента в който снимат „ Стъклен дом “ ги подозират в нежни връзки и отвън снимачната площадка.

Още незавършила гимназия Елена попада в кастинга за кино лентата „ Граница “. И въпреки че по това време Мариян Вълев – Куката е вманиачен по Белослава, и до момента в съсловието се приказва, че се пред и зад камерите се е заформил любовен триъгълник едвам 16-годишната тогава Петрова, Чочо Попйорданов и Куката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР