Елена никога не е била сред най-големите красавици, но на

...
Елена никога не е била сред най-големите красавици, но на
Коментари Харесай

Анорексия топи любовницата на Вальо Топлото


Елена в никакъв случай не е била измежду най-големите хубавици, само че на тази фотография в действителност наподобява плашещо. Бившата държанка на скандалния началник на столичната топлофикация Валентин Димитров е замязяла на скелет, върху който облеклата висят като парцали. Краката й са тънки като солети и основават усещане, че ще се чупят всеки миг.

По всичко проличава, че миската съществено залага на „ здравословния “ метод на живот . Дали не се храни задоволително или прекалява с тренировките по степ аеробика и скуош, по които се е вманиачила, както бе споделила преди време в свое изявление, можем единствено да гадаем. Но сигурно това което се вижда на фрагмента по никакъв начин не наподобява добре и е на ръба на анорексията, написа HotArena.

След скандалните разкрития към Вальо Топлото, който е харчил от парите на държавното сдружение за скъпи дарове и разточителен живот на любовницата си, Елена се покри и изчезна от светската сцена. Според осведомени в живота й няма нов мъж и тя заляга над учебниците за следващото висше обучение. Животът й бил напълно елементарен, като на приблизително статистическа българка.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР