Елена, която тогава още няма 20 години и е без

...
Елена, която тогава още няма 20 години и е без
Коментари Харесай

Николай Волев изтрещя: Елена Петрова приличаше на платена лека жена!

Елена, която тогава още няма 20 години и е без тапия от ВИТИЗ, се снима съвсем по едно и също време в два емблематични кино лентата от зората на демокрацията – „ Границата ” на Христиан Ночев и Илиян Симеонов и „ Козият рог ”, припомня HotArena.

Волев попада на Елена на площад „ Славейков ”, където тя лепи плакати за някой лев допълнително . Пленен от хубостта й, я кани на пробни фотоси за римейка. Елена се явява на тежък кастинг и ролята на Мария я трансформира в звезда , писа „ Таблоид “.

Връщайки се обратно във времето Волев си спомня, че търсил младо момиче, което да наподобява като дивачка , с цел да може да се превъплъти в героинята на Хайтов. Мургавата хубавица изцяло паснала на визията му, само че с една дребна детайлност – огромните й черни очи шарели като на разгонена кошута , като че ли единствено чакала някой да я допре, с цел да смъкна облеклата на мига и да му се отдаде изцяло.  

Исках дивачка, а не курва ”, шокира екипа си именитият режисьор. За да реализира задачата си, заел се да опитоми неопитната в киното Елена като резервира дивашкия й сексапил, само че отстрани „ проститутското лъчение ”, което не се вписвало в облика на Мария. 

Елена Петрова имаше проститутско лъчение ”. Скандалната фраза подмятна известният режисьор Николай Волев, който снима актрисата през -1994 година в римейка на „ Козият рог ”. Кинаджията хвърли бомбата близо 25 години след снимането на лентата по едноименния роман на Николай Хайтов.  

В „ Козият рог ” съм доста диво, непринудено и бясно момиче, готово да направи всичко в името на работата, за която даже към момента няма напълно ясна визия. Дори чисто образно още съм момиче, а не завършена жена ”, признава сама в изявление Елена Петрова. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР