Елена имала висше образование и добра професия. Тя не била

...
Елена имала висше образование и добра професия. Тя не била
Коментари Харесай

Викторио Уби Дарина И Малката Никол, Но Вижте Какво Се Случи С Елена От Пловдив И Нейния Насилник

Елена имала висше обучение и добра специалност. Тя не била близка с родителите си и не поддържала с тях чести връзки, освен тъй като те не живеели в Пловдив. Съжалявала ги, че имат здравословни проблеми на остарели години, само че не можела да им елементарни издевателството в детството й. Когато била дребна, татко й се държал жестоко с нея, а майка й го защитавала. Затова и Елена се омъжила незабавно, откакто приключила висшето си обучение, без да допуска, че мъжът й ще се трансформира в агресивното сходство на татко й от детството. Скандалите сред нея и мъжа й били чести и постоянно прекосявали в побоища върху нея. През годините Елена оправдавала мъжа си, който бил ревностен с патриархално образование. През целия им взаимен живот брачният партньор й се опитвал да й вменява виновност, че тя си е заслужила това отношение. Висшистката търпяла издевателството и побоищата, тъй като не желала да подлага децата си на идния бракоразвод и вярвала, че той може да се промени.

Тази й религия обаче изчезнала след последните убийства в страната. Капката преляла, когато Викторио прострелял жена си Дарина и бебето им. Елена направила паралел със личния си живот и решила, че досега е подценявала протичащото се със самата нея. Освен това синът й към този момент бил задоволително огромен и след един от свадите й декларирал, че в случай че не направи нещо да се махнат от този тормози, той самият ще „ вземе нещата в свои ръце ”. След този им диалог Елена се обърнала към фондация „ Джендър други възможности ”, където била включена в стратегиите за психосоциално и юридическо консултиране, заяви съоснователят на фондацията Рада Еленкова-Рашева.

След диалозите с психолог и с юрист на фондацията, Елена решила да приключи насилието в дома си и да предприеме стъпки към бракоразвод.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР