Елена Гунчева е поканена на преговори от Продължаваме промяната, обяви

...
Елена Гунчева е поканена на преговори от Продължаваме промяната, обяви
Коментари Харесай

Елена Гунчева: От ПП се свързаха с мен, но съм 99% убедена, че ще гласувам срещу новия кабинет

Елена Гунчева е поканена на договаряния от " Продължаваме промяната ", разгласи напуснала парламентарната група на " Възраждане ". Тя обаче била 99% уверена, че ще гласоподава срещу нов кабинет.

" С мен Кирил Петков не се е свързал, свърза се господин Йордан Манджуков от името на Андрей Гюров. Аз им споделих какви са моите цели, споделих им какво мисля за политиката на държавното управление на Кирил Петков, което няма безусловно друго нищо от това, което съм споделила и до момента за това, което е осъществено. Най-вече за даването на оръжие за Украйна, гоненето на съветски дипломати - неща, с които аз изрично не съм съгласна ", сподели Гунчева пред Българска национална телевизия.

От Политическа партия я поканили на договаряния, с цел да обсъдят програмата на кабинета. " Аз ще изчакам да видя какво последно ще кажат, само че съвсем 99% съм уверена, че ще гласоподавам срещу подобен кабинет. Като ми изтекат болничните на 13 юли, ще реша дали да продължа и по какъв начин да продължа ", добави Гунчева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР